Banketten en recepties

Graag stellen wij u onze privé-zaal voor op de eerste verdieping van ons restaurant, ontworpen door Belgisch designer Christophe Gevers.

Geschikt voor al uw professionele meetings. De grootte van de zaal kunnen we volgens wens aanpassen.

Privé-parking vlakbij.

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Capaciteit van de zaal

Meeting 60 personen

Cocktail 125 personen

Banket 50 personen

Zaalverhuur

Minimum 3 uur aan 45,00 € /uur + BTW

Menu n°1 68,00 € per persoon. BTW en dienst inbegrepen.

A l’apéritif Kir ou jus de fruits frais (possibilité d’un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl, supplément 5,00 €), chips maison.

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Soupe de poissons de la mer du Nord, rouille et croûtons frottés à l’ail (spécialité)

ou

Tomate de saumon frais, sauce Vincent

ou

Croquettes aux crevettes grises d’Oostende (maximum 25 couverts)

ou

Dégustation d’anchois

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Sashimi mixte de thon rouge et de saumon d’Ecosse Label rouge (selon arrivage) Souvenir de notre participation à l’exposition d’Osaka en 1970 (Japon)
ou
Filet de saumon d’Ecosse grillé, sauce choron, pommes natures
ou
2 solettes d’Oostende meunières, pommes natures, beurre aux algues
ou
Fish and chips comme à Canterbury, cabillaud frit, sauce rémoulade, pommes frites
ou
Filet Américain, pommes frites (recette inventée par Joseph Niels en 1926)

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Mousse au chocolat noir belge
ou
Luikse koffie
ou
Beignets aux pommes (spécialité bruxelloise)
ou
Sorbet du jour, coulis de framboises, tuile aux amandes

ou

Croûte au citron meringuée, coulis de framboises

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Café – Biscuits

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Vins

Dans l’air du temps, Chardonnay, vin de France, Jeff Carel,  2015

ou

Sauvignon de Touraine, Oisly et Thésée, 2015
ou
El Gian, Gambellara , DOC, D. Vignato, Italie, 2015

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Bordeaux supérieur rouge,  Alechinsky , mise Olivier Cazenage, Merlot, M.C. 2013

ou

Les Cerises, Saint Chinian rouge, Dom. Boissezon, 2015
ou

Gamay de Touraine, M.D. Henry Marrionnet, 2015

Menu n°2 79,00 € per persoon. BTW en dienst inbegrepen.

A l’apéritif, un verre de champagne Niels Brut blanc de blancs de Congy, 15 cl, avec une friture d’anchois, sauce rémoulade en dégustation.

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Tartare de thon rouge du Golfe de Gascogne, (spécialité), toasts
ou
Carpaccio de saumon d’Ecosse Label rouge, toast
ou
Tomate aux crevettes grises épluchées par nos soins, sauce mayonnaise

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Escalope de cabillaud royal sur lit d’épinard au Sauvignon (max. 15 couverts)

ou
Mixed grill de poissons (choix de 5 poissons), pommes natures, sauce dijonnaise

ou

Sole d’Oostende meunière, pommes natures, beurre aux algues

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Royal Stilton cheese à la fourchette, petite salade à l’huile de noix, water biscuits

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Petits choux à la crème diplomate, chocolat chaud, glace vanille
ou
Dame blanche, chocolat belge, chantilly
ou
Luikse coffie

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Café – Biscuits

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Vins:

Mâcon Villages blanc,  Chardonnay,  M.D. Domaine Perraud-Nancelle, 2015
ou
Château La Coste cuvée Frigousse blanc, M.O. Coteaux d’Aix-en-Provence, 2015

ou

Petite fugue, Bergerac sec, Château Payral 2015

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Caprandole, Rosso Toscano, IGT, Italie, 2012
ou
Saumur rouge, Domaine du Bois-Brinçon, 2013

ou

Terres rouges, Bergerac, Château Payral 2014

1/3 fles witte wijn en 1/3 fles rode wijn per persoon.
Afzakkertjes zullen bijkomstig aangerekend worden.

Om u de beste service te garanderen, eindigen onze banketten om middernacht.
Indruk van een menu 2,00 € per persoon.
De aangeduide prijs is geldig indien elke gast dezelfde keuze maakt.

Belangrijk: een voorschot van 50 % is gewenst alsook een schriftelijke bevestiging per fax op 02/512 92 92 of per email info@niels1926.be behalve in het geval van een specifieke overeenkomst.
(rekening nr IBAN BE56 0015 1022 1288 BIC GEBABEBB van de BNP Paribas Fortis)
Wij aanvaarden als kredietkaart : Visa en Mastercard.

Dit aanbod is geldig gedurende 15 dagen, na deze tijd zullen we geen rekening meer houden met uw aanvraag.

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